Aktualnosti

Javna nabava - usavršavanje

Jednodnevni seminar programa usavršavanja javne nabave održat će se 11. lipnja 2018. u Splitu (Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Dioklecijanova 7) i 15. lipnja 2018. u Dubrovniku (Sveučilište u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 29).

"Uključi se!"

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u visini od 1.295.957,28 kuna za projekt "Uključi se!" potpisan je u Ministarstvu turizma. Cilj projekta je razvijanje i implementacija kvalitetnih programa obrazovanja za poslove u ugostiteljstvu i turizmu prilagođene osobama s invaliditetom i nezaposlenima starijima od 54 godine, kao posebno ranjivim skupinama na tržištu rada.

SEMINAR MEDIJSKE KOMPETENCIJE

Pozivamo vas na SEMINAR MEDIJSKE KOMPETENCIJE - ELEKTRONIČKI I TISKANI MEDIJI koji će se održati 19. svibnja 2018. (od 9.30 do 13.30 sati) u Kinoteci Zlatna vrata (Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata), Dioklecijanova 7, Split.

Molimo nastavnike i profesore da ispune ANKETU o primjeni medija u nastavnom procesu u svrhu unaprijeđenja istog. Hvala.

DANI SMIJEHA / ČEŠKE KOMEDIJE U KINOTECI ZLATNA VARTA

Ove godine Kino mreža u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom (HAVC) donosi smijeh u 20 gradova diljem Hrvatske – slavimo Dane smijeha uz čehoslovačke komedije! U svibnju čak 22 kina prikazuju tri čehoslovačka novovalna klasika.

PRIZEMLJENI SVEMIR

Pozivamo vas na projekciju dokumentarnog filma "Prizemljeni svemir", o poetskom opusu Gordane Benić, u ponedjeljak 7. svibnja u 20.15 sati u KInoteci Zlatna vrata.

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA