Aktualnosti

SEMINAR MEDIJSKE KOMPETENCIJE

Pozivamo vas na SEMINAR MEDIJSKE KOMPETENCIJE - ELEKTRONIČKI I TISKANI MEDIJI koji će se održati 19. svibnja 2018. (od 9.30 do 13.30 sati) u Kinoteci Zlatna vrata (Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata), Dioklecijanova 7, Split.

Molimo nastavnike i profesore da ispune ANKETU o primjeni medija u nastavnom procesu u svrhu unaprijeđenja istog. Hvala.

DANI SMIJEHA / ČEŠKE KOMEDIJE U KINOTECI ZLATNA VARTA

Ove godine Kino mreža u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom (HAVC) donosi smijeh u 20 gradova diljem Hrvatske – slavimo Dane smijeha uz čehoslovačke komedije! U svibnju čak 22 kina prikazuju tri čehoslovačka novovalna klasika.

PRIZEMLJENI SVEMIR

Pozivamo vas na projekciju dokumentarnog filma "Prizemljeni svemir", o poetskom opusu Gordane Benić, u ponedjeljak 7. svibnja u 20.15 sati u KInoteci Zlatna vrata.

PREMIJERE 64

Izložba Premijere 64, Martine Đirlić u Loggi ostaje otvorena do 20. travnja 2018. godine.

Promocija četvrtog izdanja knjige "Smijeh slobode" i premijera filma "Viva Ludež"

Pozivamo vas na promociju četvrtog izdanja knjige "Smijeh slobode" u petak, 13.4.2018. u 19.15 sati u Kinoteci Zlatna vrata. Knjiga je posvećena nedavno preminulom Predragu Luciću. Na promociji će biti prisutan njezin autor Boris Pavelić.
Premijera filma "Viva Ludež" planirana je nakon promocije knjige, u 20.15 sati. Uvod u film dat će Marina Baničević i Saša Stanić.

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA