Aktualnosti

SEMINAR "NOVI ZAKON O JAVNOJ NABAVI"

Seminar "NOVI ZAKON O JAVNOJ NABAVI" – novosti i promjene od 1.1.2017. godine u sustavu javne nabave održat će se 23. siječnja 2017. godine u Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata.

FILMOVI ZA DJECU

Od utorka, 20.12.2016. u Kinoteci projekcije dječjih filmova, najbolji izbor iz klasične hrvatske produkcije: "Vlak u snijegu“, "Družba Pere Kvržice“, "Vuk samotnjak“, "Sinji galeb", "Hajdučka vremena" te izbor filmova za djecu novijeg datuma, kinematografija koje nisu zastupljene u uobičajenom kino-programu, kao što su Danska, Norveška i Belgijska: "Kapetan sabljozubi", "Dječak mravac", "Aladinove nove avanture".

VRIJEME DARIVANJA

Broj fanova naše FB stranice je prešao 5000 i u čast toga prvih 50 gledatelja koji, bilo s ulaznicom bilo s članskom iskaznicom, uđu večeras u 20.00 sati u dvoranu na projekciju filma po izboru Lane Barić, izvlače poklon. 

PREMIJERE 54

Pozivamo vas na otvaranje izložbe Premijere 54, Ane Perišin u utorak, 13.12.2016. godine u 19:00 sati. Izložba ostaje otvorena do 29.12.2016. godine.

ČLANSKE ISKAZNICE KINOTEKE

Tijekom prosinca uz člansku iskaznicu Kinoteke Zlatna vrata na poklon originalna majica.
Cijena blagdanskog paketa (majica + članska iskaznica) za zaposlene 200 kn, a za redovne studente i umirovljenike cijena s popustom 150 kn (kako bi ostvarili ovaj popust potrebno je priložiti dokaz o statusu redovnog studenta ili umirovljenika i to za osobu na čije ime se članska iskaznica izdaje). 

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA