Aktualnosti

JAVNA NABAVA - SPECIJALISTIČKI PROGRAM

Specijalistički program javne nabave održavat će se od 10.2.2020. do 14.2.2020. (50 n/s) svaki dan u periodu od 9.00 sati do 17.00 sati. Prijave do 7.2.2020.

"Pristup osoba s invaliditetom kulturnim događanjima i institucijama u gradu Splitu"

U ponedjeljak, 10. veljače 2020. g. s početkom u 18:00 sati u  Centru Zlatna vrata održat će se okrugli stol:  "Pristup osoba s invaliditetom kulturnim događanjima i institucijama u gradu Splitu"

UPISI U TIJEKU

Novi termini početaka programa u Centru Zlatna vrata:
POMOĆNIK/ICA U NASTAVI U RADI S UČENICIMA S TEŠKOĆAMA -  početak: ponedjeljak, 3. veljače 2020.
DADILJA - početak: ponedjeljak, 17.veljače 2020.

FINANCIJSKO UPRAVLJANJE NEPROFITNIM ORGANIZACIJAMA

Edukacija o financijskom upravljanju neprofitnim organizacijama, namjenjena svima onima koji žele naučiti zakonske propise i procedure vezane uz poslovanje i obradu knjigodstvene dokumentacije istih, započinje 3. veljače u 17.00 sati u Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata.

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

OSTANI DOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.
Slijedeći donje linkove možete besplatno gledati dokumentarne i druge filmove, a od televizijskih platformi, preporučili bismo KINOTV (www.kinotv.hr) i DOKUTV (www.dokutv.net) koji su u vlasništu tvrtke Discovery s kojom Kinoteka već godinama poslovno surađuje jer nam programski odgovaraju.