ŠKOLSKA KINOTEKA

Prvenstveni cilj okupljanja je upoznavanje i razmjena informacija o tome što mi možemo ponuditi u smislu implementacije filma u školske programe i educiranja djece i mladih o filmu kao vidu umjetnosti i komunikacije, te što vi, u okviru svojih nastavnih programa, smatrate najzanimljivijim za ovakav vid suradnje. Nema straha od dugih govora i protokola – nakratko ćemo se zadržati u dvorani, kako bi se oni koji su prvi put kod nas udomaćili, a potom ćemo se neformalno podružiti u prostoru Centra Zlatna Vrata. Pripremili smo za vas kratki materijal sa svim osnovnim informacijama, a rado ćemo u program za iduću školsku godinu uvrstiti i vaše sugestije.
Veselimo se susretu!

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.