MOJE SPLITSKO KINO

Tri voljena kino platna, dvije kultne dvorane, čarobno ljetno kino, i splitski festival nad festivalima čine prestižnu lokalnu infrastrukturu i programsku osnovu za kinoprikazivačku djelatnost kakvu grad Split zaslužuje.

Pod zajedničkim imenom Moje splitsko kino kultne gradske filmske snage u narednom periodu surađivat će na koordinaciji repertoarnog programa, organizaciji posebnih filmskih događanja i promociji vlastitih sadržaja. Moje splitsko kino težit će većoj vidljivosti bogatog programa gradskih kina, ali i uvođenju novih filmskih sadržaja, obrazovnih programa, radionica, predavanja, gostovanja, premijera, atraktivnog kinotečnog programa, i ponuditi građanima Splita mjesto za gledanje, druženje, susret, razgovor i naravno - guštanje!

Naša je dužnost i velika privilegija da opet, iz inata, popunimo do zadnjeg mjesta kino dvorane u kojima smo rasli, uz film zbog kojeg zauvijek rastemo.

Kino u srcu grada - Moje splitsko kino!

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

JAVNA NABAVA - USAVRŠAVANJE

Jednodnevni seminari programa usavršavanja javne nabave održat će se 9. rujna, 10. rujna i 20 rujna 2019.

JAVNA NABAVA - SPECIJALISTIČKI PROGRAM

Specijalistički program javne nabave održat će se u dva termina:
- od 23.9.2019. do 27.9.2019. (prijave do 19.9.2019.) i
- od 21.10.2019. do 25.10.2019.
(prijave do 17.10.2019.)

ENGLESKI JEZIK ZA MEDICINSKO OSOBLJE

Tečaj engleskog jezika za medicinsko osoblje započinje u četvrtak 10. listopada 2019. u 18.00 sati. Preporučuje se medicinskom osoblju i studentima koji se spremaju za rad ili studiranje u zemljama engleskog govornog područja.