MOJE SPLITSKO KINO

Tri voljena kino platna, dvije kultne dvorane, čarobno ljetno kino, i splitski festival nad festivalima čine prestižnu lokalnu infrastrukturu i programsku osnovu za kinoprikazivačku djelatnost kakvu grad Split zaslužuje.

Pod zajedničkim imenom Moje splitsko kino kultne gradske filmske snage u narednom periodu surađivat će na koordinaciji repertoarnog programa, organizaciji posebnih filmskih događanja i promociji vlastitih sadržaja. Moje splitsko kino težit će većoj vidljivosti bogatog programa gradskih kina, ali i uvođenju novih filmskih sadržaja, obrazovnih programa, radionica, predavanja, gostovanja, premijera, atraktivnog kinotečnog programa, i ponuditi građanima Splita mjesto za gledanje, druženje, susret, razgovor i naravno - guštanje!

Naša je dužnost i velika privilegija da opet, iz inata, popunimo do zadnjeg mjesta kino dvorane u kojima smo rasli, uz film zbog kojeg zauvijek rastemo.

Kino u srcu grada - Moje splitsko kino!

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

OSTANI DOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.
Slijedeći donje linkove možete besplatno gledati dokumentarne i druge filmove, a od televizijskih platformi, preporučili bismo KINOTV (www.kinotv.hr) i DOKUTV (www.dokutv.net) koji su u vlasništu tvrtke Discovery s kojom Kinoteka već godinama poslovno surađuje jer nam programski odgovaraju.