ZFF PUTUJE: ALICE I GRADONAČELNIK

Alice et la maire / Alice and the Mayor, 2019.

Alice et la maire / Alice and the Mayor, 2019. Nicolas Pariser, 105 min.
Scenarij:
Nicolas Pariser
Uloge: Fabrice Luchini, Anais Demoustier, Nora Hamzawi
   Od milja nazvan političkim slatkišem, ova komična drama donosi pogled na dugovječnog gradonačelnika Lyona koji zapada u krizu svog mandata kada ostaje bez ideja. Kako bi riješili taj problem, zapošljava se mlada Alice da gradonačelniku pomogne u stvaranju novih ideja za dobrobit grada. Redatelj provodi gledatelje kroz političku igru različitih strana, od mlade Alice koja zastupa nove načine razmišljanja,  ali se ne snalazi u svijetu gradonačelnikovog ureda, te njoj u kontrast iskusnog, inteligentnog i pomalo poraženog gradonačelnika, koji je stečenim iskustvom svjestan da politika nekad ne igra na ruku boljeg svijeta. Film je na Festivalu u Cannesu osvojio nagradu Europa Cinemas Label, te otvara 17. Zagreb Film Festival u Zagrebu.
https://www.imdb.com/title/tt8903840/?ref_=nm_knf_t2

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.