DJEČAK MRAVAC

Antboy, 2013.

Antboy, 2013. Ask Hasselbalch, 77 min. DK
Scenarij:
Anders Olholm (inspiriran istoimenim stripovima Kennetha Bogh Andersena)
Uloge: Oscar Dietz, Amalie Kruse Jensen, Samuel Ting Graf
   Dvanaestogodišnjeg dječaka Pellea je ugrizao mrav nakon čega on dobiva super moći i razvija svoj tajni identitet kao super heroj - dječak mrav. Kada na scenu stupa super negativac Flea, Pelle će morati upotrebiti svoje moći da bi zaštitio sebe i svoje bližnje...
   Prekrasno snimljen, šarmantan i drugačiji od onoga što danas očekujemo od superjunačkog filma, "Antboy" je prije svega dječja komedija o odrastanju u sjeni popularnijih i prilagođenijih vršnjaka.... Ukratko, šarmantni danski odgovor na Spider-mana: umjesto naglaska na skupe akcijske prizore, Mravac očarava jednostavnošću, pa i naivnošću dječje avanture... (Milena Zajović, VečernjiList)
http://www.imdb.com/title/tt2436046/?ref_=nv_sr_1

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.