Aktualnosti

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
- od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.

- od utorka 14.4. do petka 24.4.2020.
Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.

OBAVIJEST!

Sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko - dalmatinske županije, a u svrhu kontrole trenutne epidemiološke situacije, Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, u interesu zdravlja naše publike i djelatnika, obavještava vas o obustavi kino programa od danas (petak,13. 3. 2020.) do prestanka odluke o kojoj ćemo vas obavijestiti putem naše web stranice.

Sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja, obavještavaju se svi polaznici Centra za kulturu i cjeloživotnog obrazovanja Zlatna vrata kako se održavanje redovne nastave u prostorijama Centra obustavlja od 13.3.2020. do daljnjega, odnosno do nove odluke nadležnih tijela.
U periodu obustave nastave ulaz u zgradu Centra nije moguć za polaznike. O nastavku održavanja redovne nastave polaznici će biti pravovremeno obaviješteni.

UPUTE O KONTROLI TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE

POGLED KROZ PROZOR

Tema likovnog zadatka: "Pogled kroz prozor"
U sljedeća tri tjedna (do 20.4.2020.) šaljite nam u inbox Facebooka i Instagrama fotografije vaših radova koje napravite na ovu temu.

MUBI za Kinoteku Zlatna vrata

Na popularnom streaming servisu MUBI otvorena je posebna stranica za posjetitelje Kinoteke Zlatna vrata: Tri mjeseca potpuno besplatnog online pristupa filmovima!

SRETAN USKRS

Želimo vam sretan Uskrs i sve najbolje za nadolazeće blagdane!
 

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA