Aktualnosti

Pokrenimo Otok

Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, provodi program osnaživanja i edukacijske programe za projekt Pokrenimo Otok – P_OTOK.

SFF

Jubilarni 25. Splitski filmski festival/Međunarodni festival novog filma održava se i u Kinoteci Zlatna vrata od 10. do 17. rujna 2020.

POVRATAK U KINO

Program hrvatskih filmskih uspješnica u sklopu kampanje "Povratak u kino" nastale na inicijativu Hrvatskog audiovizualnog centra, u suradnji s audiovizualnom zajednicom održava se od utorka, 1. rujna 2020. do subote 5. rujna 2020.  u Kinoteci Zlatna vrata.

JAVNA NABAVA - SPECIJALISTIČKI PROGRAM

Specijalistički program javne nabave održat će se od 7. do 11. rujna 2020. godine (50 n/s) svaki dan u periodu od 9.00 sati do 17.00 sati. Prijave do 4.rujna .2019.

4. Dani izraelskog filma

Veleposlanstvo Države Izrael u suradnji sa Splitsko-dalmatinskom županijom i Centrom za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata organizira četvrte po redu „Dane izraelskog filma“ od 3. do 6. rujna 2020. godine. Ove će godine, u Ljetnom kinu Bačvice i u Kinoteci Zlatna vrata, posjetitelji imati priliku pogledati vrhunske izraelske filmove različitih žanrova i pobliže upoznati izraelsku kulturu.

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA