EU PROJEKTI

Aktiviraj se i kreni! Razvoj programa za aktivno uključivanje i povećanje zapošljivosti mladih i starijih osoba na području UAS-a UP.02.1.1.12.0012

< POVRATAK 16.02.2022.

Modeli uključivanja građana u rad OCD-a - 25.2.2022 (najava)

POZIVAMO VAS NA on line besplatnu radionicu: "Kako se pripremaju i vode projekti" 25.2. 2022. s početkom u 10 sati.

Radionica je dio neformalnog programa obrazovanja Modeli uključivanja građana u rad OCD-a, u sklopu EU projekta Aktiviraj se i kreni! Razvoj programa za aktivno uključivanje i povećanje zapošljivosti mladih i starijih osoba na području Urbane Aglomeracije Split.

Cilj programa je upoznati mlade i osobe s invaliditetom s radom organizacija civilnog društva te ih potaknuti na aktivan doprinos lokalnoj zajednici.

Radionice su namijenjene mladim osobama od 16 do navršenih 24 godina: učenicima završnih razreda četverogodišnjih škola, studentima društvenih smjerova visokih i viših škola, nezaposlenim i zaposlenim osobama te osobama s invaliditetom koji imaju prebivalište na području UAS-a.

Naučite osnovne pojmove korisne prilikom osmišljavanja projektnih prijedloga i procjene potreba u zajednici te metodama organiziranja i praćenja provedbe projekta.

Prijava na radionicu putem linka.

Za sudjelovanje je potrebno dostaviti presliku osobne iskaznice kao dokaz pripadnosti ciljnoj skupini. Podaci će se koristiti samo za potrebe projekta i u skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka.

Sljedeća radionica bit će 14.3.2022.