Aktualnosti

JAVNA NABAVA - SPECIJALISTIČKI PROGRAM

Specijalistički program javne nabave održat će se od 16. do 20. svibnja 2022. (50 n/s) svaki dan u periodu od 9.00 sati do 17.00 sati. Prijave do 13.5.2022.

UPISI U TIJEKU

Osposobite se za jedno od atraktivnih zanimanja i dočekajte sezonu spremni: PRIPREMATELJ/ICA JEDNOSTAVNIH JELASOBAR/ICA i SLASTIČAR/KA.
Početak: srijeda, 6 travnja, u 18:00 sati

Izložba ''Zaron''

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da HULU i Centar Zlatna vrata nastavljaju uspješnu kulturnu suradnju na području suvremene umjetnosti.  Ovogodišnji program u galeriji Loggia započinjemo izložbom ''Zaron'' zagrebačke umjetnice Ive Zagode koja se otvara u petak 01.04.2022. u 20:00 sati u izložbenom prostoru Loggia, a može se pogledati do 16.4. 2022. Ulaz je slobodan.

HZZ - Split

BESPLATNO se osposobite za tražena zanimanja u Zlatnim vratima: GERONTODOMAĆIN/ICAMASER/KANJEGOVATELJ/ICA STARIJIH I NEMOĆNIH OSOBA preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalni ured Split u sklopu mjere: Obrazovanje nezaposlenih osoba i ostalih tražitelja zaposlenja za rad u djelatnosti zdravstvene zaštite i socijalne skrbi.
Planirani početak: 5. travnja 2022. u 18:00 sati.

"Možemo li vjerovati svojim očima?"

U sklopu obilježavanja 21. Tjedna mozga od petka, 18. ožujka, u našoj lođi možete pogledati izložbu "Možemo li vjerovati svojim očima?"  koju je pripremila psihologinja Ivana Jambrović Čugura. Izložba je interaktivna i na svim eksponatima možete testirati svoja osjetila. U lođi će biti postavljena do kraja tjedna. 

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA