Aktualnosti

ZLATNO DOBA

Pozivamo vas na predavanja doc.dr.sc. Krešimira Čaljkušića, dr.med. (specijalist neurolog): ŠTO JE DEMENCIJA - GLAVNE VRSTE i Lee Kustura, dr.med. (specijalist psihijatar) : KAKO PREPOZNATI DEMENCIJU I NOSITI SE S NJOM, u ponedjeljak 5.lipnja 2023. u 19 sati u Kinoteci Zlatna vrata.
Ulaz je slobodan.

Sveučilište za treću životnu dob

Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata i Akademija medicinskih znanosti Hrvatske, podružnica Split, jednom mjesečno organiziraju ciklus predavanja za pučanstvo starije životne dobi na temu zdravlja.
U sklopu Svjetskog dana astme, 8. svibnja 2023. (ponedjeljak) s početkom u 19 sati u Kinoteci Zlatna vrata u Splitu, Dioklecijanova 7 održat će se predavanja:
“Astma danas”, predavač: Vide Popović, dr. med., spec. Pulmolog.
“Fizioterapijski pristup kod astme”, predavač: Ana Čaljkušić, bacc. physioth.
Ulaz je slobodan.

JAVNA NABAVA - SPECIJALISTIČKI PROGRAM

Specijalistički program javne nabave održavat će se od 2. svibnja do 6. svibnja 2023. godine (50 n/s) svaki dan u periodu od 9.00 sati do 17.00 sati. Prijave do 28. travnja 2023.

VAUČERI ZA BESPLATNO OBRAZOVANJE

Centar Zlatna vrata nudi mogućnost BESPLATNOG OBRAZOVANJA nezaposlenih i zaposlenih osoba uz vaučere.
Podnesite zahtjev za obrazovanje u Centru Zlatna vrata putem aplikacije "Moj vaučer": https://vauceri.hzz.hr/, odaberi svoj vaučer i besplatno usavrši svoje vještine.

U Centru Zlatna vrata, u sklopu obrazovanja putem modela vaučera nude se sljedeći programi:
INTERNETSKI MARKETING I BRENDIRANJE
DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE
KNJIGOVOĐA/TKINJA
ASISTENT ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

GOSPODARENJE OTPADOM
WEB PROGRAMIRANJE

Pokrećemo Sveučilište za treću životnu dob

Edukativna predavanje na temu zdravlja kroz započetu suradnju s Akademijom medicinskih znanosti – podružnicom Split, udrugom za promicanje medicinskih znanosti u svrhu unaprjeđenja narodnog zdravlja održavat će se u Centru Zlatna vrata jednom mjesečno.

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA