Aktualnosti

4. Festival poljskih filmova „Visla“

Na ovogodišnjoj "Visli" imat ćete priliku pogledati nagrađivane poljske produkcije posljednjih godina. Festival se održava od 24.svibnja 2021. do 1.lipnja 2021. u Kinoteci Zlatna vrata.

BESPLATNA OSPOSOBLJAVANJA

U sklopu projeka „Aktiviraj se i kreni! Razvoj programa za aktivno uključivanje i povećanje zapošljivosti mladih i starijih osoba na području UAS-a“ provodimo besplatna osposobljavanja: 
DADILJA - dogovor 1. lipnja 2021. u 17:00 sati
RAČUNALNI OPERATER -
dogovor 1. lipnja 2021. u 19:00 sati

BESPLATNA JOGA I PILATES

AKTIVRAJ SE I KRENI uz besplatnu rekreaciju joge i pilatesa koji organizira Centar Zlatna vrata.

PREDSTAVLJANJE PROJEKTA

Predstavljanje projekta „Aktiviraj se i kreni! Razvoj programa za aktivno uključivanje i povećanje zapošljivosti mladih i starijih osoba na području UAS-a“  kojeg provode Nositelj projekta: Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata i Partner: Udruga „MI“ – Split održat će se 21. 5. 2021. (petak) na dvije lokacije:
-  Teatrin GK Solin s početkom u 17:00 h i nakon toga,
-  Dvorac Vitturi (K. Lukšić) s počekom  u 19:00 h

„Aktiviraj se i kreni!“

Danas, 27. travnja 2021. g. u Kinoteci Zlatna vrata u Splitu predstavljen je projekt „Aktiviraj se i kreni! Razvoj programa za aktivno uključivanje i povećanje zapošljivosti mladih i starijih osoba na području UAS-a“ sufinanciranog Europskim socijalnim fondom iz ITU mehanizma, te je potpisan Sporazum o partnerstvu između nositelja projekta Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata i partnera Udruge „MI“ - Split.

 

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA