"VUČJE OKO"

L’oeil du loup, 1997. Hoel Caouissin, 26 min. FR
Scenarij:
 Hoël Caouissin i René Laloux po romanu Daniela Pennaca

Priča je o prijateljstvu vuka s dalekog sjevera i dječaka iz Afrike. Rođeni u dva različita svijeta sada sve što ih razdvaja je kavez u zoološkom vrtu. Vuk je izgubio puno toga na svom putu, uključujući i oko i voljenu pratnju. Dječak u znak solidarnosti zatvara jedno oko dok promatra vuka. Kada vuk napokon pristane vjerovati dječaku njihovi životi se isprepleću nezaboravnim pričama. Dva života veličanstveno otkrivaju zajedništvo svih stvorenja.

Projekcije za djecu su besplatne, a za odrasle cijena je 10,00 kn (obavezna pratnja odrasle osobe za djecu bilo da su u grupi ili dolaze posebno).

 

 

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.