Vodeći europski dokumentaristi u Zlatnim vratima

PROGRAM:
27. lipnja 2017.
28. lipnja 2017.
29. lipnja 2017.
30. lipnja 2017.

"Radionicu vode glavni mentori i renomirani dokumentaristi Iika Vehkalahti, Mikael Opstrup, Filip Remunda te Ivana Pauerova Miloševičova, a pridružit će im se i niz nagrađivanih poznatih imena europske dokumentaristike koji će polaznike savjetovati kako da što kvalitetnije pripreme, snime i distribuiraju svoje dokumentarne filmove.

Ex Oriente u Splitu ima i program otvoren za javnost i filmske djelatnike koji se sastoji od predavanja, masterclassova i besplatnih filmskih projekcija.

Prikazat će se filmovi Sreća Thomasa Balmèsa, Houstone, imamo problem! Žige Virca te Homo Sapiens Nikolausa Geyrhaltera, a na svakoj će projekciji sudjelovati i njihovi nagrađivani autori.

U četiri će dana otvorena programa biti održani i masterclassovi i predavanja spomenutih redatelja te istaknutih europskih producenata i dokumentarista kao što su Jan Gogola ml., Siniša Juričić i Simone Baumann.

Sva će predavanja biti održana na engleskom jeziku, a filmovi prikazani s engleskim titlovima. Sve informacije možete pronaći na Hulahopovoj web stranici i facebook eventu.

Ulaz je slobodan."

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA