Secret ART Cinema

"Cilj programa je otkrivanje magičnog svijeta kreativnosti uz filmove i popratna događanja, a osim u kinima održavat će se i kao pop-up event na nizu alternativnih lokacija.
Zašto Secret Arts Cinema? 
Jer mi volimo kreativno pa vas vodimo u filmsko-umjetničku avanturu koja podrazumijeva da gledatelji ne znaju ništa o filmu koji će gledati. Naslov filma ostaje tajna sve do početka projekcije. Jeste li spremni prepustiti se iznenaÄ‘enju? 
Budite sigurni, za vas smo pripremili niz zanimljivih filmova o sjajnim arhitektima, dizajnerima, umjetnicima i zanatlijama. Njihova svjedočanstva o nama poznatim ili potpuno nepoznatim kreacijama u formi filma. Umjetnost se s umjetnošÄ‡u susreće, isprepliće i komunicira u vremenu i prostoru, na svim razinama i u svim kulturama. 
Projekt SECRET ARTS CINEMA na kreativan i izravan način povezuje filmske gledatelje sa značajnim umjetničkim djelima.
Nakon prve tajne projekcije 8. veljače 2017. u Osijeku, Rijeci i Splitu, avantura će se nastaviti i na drugim lokacijama u Hrvatskoj. Gledat ćemo filmove na temu umjetnosti. Recentne, zanimljive i u Hrvatskoj još neprikazane, filmove istaknutih autora o pothvatima nadarenih, a često i genijalnih autora. 
Pozvani su svi, dolazak je za ljubitelje umjetnosti obavezan a ulaz slobodan!
VOLIM KREATIVNO!"

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA