PRIPREMA JEDNOSTAVNIH SLATKIH JELA



Kompetencije koje se programom stječu:

1. Razlikovati energetsku i nutritivnu vrijednost pojedinih namirnica, njihova svojstva, učinak na čovjeka i način upotrebe
2. Odabrati sastojke za pripremu pojedinačnih slastica poštivajući recept i normative
3. Pripremiti osnovna tijesta, slastičarske smjese i kreme
4. Kontrolirati kvalitetu izrađene slastice organoleptičkom kontrolom
5. Rezati i oblikovati slastice
6. Puniti i ukrasiti slastice
7. Servirati slasticu uvažavajući vrstu i namjenu slastice
8. Samostalno odabrati primjerene uređaje i pribor za rad i racionalno ih upotrebljavati
 
Isprava po završetku programa: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije priprema jednostavnih slatkih jela

Upis u e-knjižicu: da 
Mjesto izvođenja: Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Dioklecijanova 7
Trajanje (nastavnih sati): 22
Uvjeti za upis: posjedovanje kvalifikacije na razini 1 (kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja), važeća sanitarna iskaznica, liječnička potvrda

Dokumenti potrebni za upis: rodni list, svjedodžba i domovnica, ispunjena upisnica s ugovorom 

Oblik izvođenja nastave: redoviti/konzultativno–instruktivni 
Voditelj programa: Helena Petrinović,prof. 
Preuzmite prijavnicu

Modul:
Priprema i izrada jednostavnih slatkih jela

 

POVRATAK NA PROGRAME
LOGIN ZA POLAZNIKE