MUBI za Kinoteku Zlatna vrata

MUBI je vodeći filmski online servis za sve zaljubljenike u sedmu umjetnost koji u svojoj ponudi objedinjuje platformu filmova na zahtjev, društvenu mrežu i online filmski časopis. MUBI platforma nudi probranu listu filmova iz cijelog svijeta – od kultnih klasika do modernih remek-djela, od najvećih redatelja svih vremena do najvećih novih redatelja. 
Pritom MUBI nema stalnu bazu filmova, nego redovitu cirkulaciju od 30 naslova: svaki dan na platformu stiže novi film i ondje je dostupan za gledanje 30 dana. MUBI-jeva ograničena selekcija zapravo je adut platforme koja nudi gledateljima priliku da uzmu vremena i upoznaju svaki film te u konačnici gledaju vrijedne naslove koje ne bi možda uzeli u obzir na servisu s tisućama filmova u ponudi.
Ponudom blizak senzibilitetu europskih kina okupljenih u mreži Europa Cinemas – kojoj pripada i naše kino – MUBI nudi posebnu pogodnost kinima zatvorenim zbog pandemije korona virusa: tromjesečan pristup platformi za sve posjetitelje kina posve besplatno.

Članstvo u periodu od 3 mjeseca je besplatno. Ukoliko ga ne želite produžiti potrebno ga je otkazati na svom računu kako se isto ne bi automatski produžilo i naplatilo. Uvjete i načine otkazivanja pročitajte OVDJE.

 

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA