MOJE SPLITSKO KINO

Tri voljena kino platna, dvije kultne dvorane, čarobno ljetno kino, i splitski festival nad festivalima čine prestižnu lokalnu infrastrukturu i programsku osnovu za kinoprikazivačku djelatnost kakvu grad Split zaslužuje.

Pod zajedničkim imenom Moje splitsko kino kultne gradske filmske snage u narednom periodu surađivat će na koordinaciji repertoarnog programa, organizaciji posebnih filmskih događanja i promociji vlastitih sadržaja. Moje splitsko kino težit će većoj vidljivosti bogatog programa gradskih kina, ali i uvođenju novih filmskih sadržaja, obrazovnih programa, radionica, predavanja, gostovanja, premijera, atraktivnog kinotečnog programa, i ponuditi građanima Splita mjesto za gledanje, druženje, susret, razgovor i naravno - guštanje!

Naša je dužnost i velika privilegija da opet, iz inata, popunimo do zadnjeg mjesta kino dvorane u kojima smo rasli, uz film zbog kojeg zauvijek rastemo.

Kino u srcu grada - Moje splitsko kino!

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.