KUHAR/ICA SPECIJALIST/ICA HRVATSKE NACIONALNE KUHINJE


Program usavršavanja namjenjen je osobama sa završenom srednjom školom u zanimanju kuhar/ica ili turističko-hotelijerski komercijalist kao nadogradnja u odnosu na dosadašnje srednjoškolsko obrazovanje, a neki poznati sadržaji obradit će se na višoj razini ili pomoću nekih drugih tehnoloških postupaka. Također, polaznici će razviti kompetencije iz područja nacionalnog kuharstva, ali i osnove poduzetništva kako bi se mogli uspješno nositi s visokim zahtjevima restorana i hotela za novim trendovima u gastronomiji.

UVJETI ZA UPIS 

•  osobe starije od 18 godina 
•  završena srednja škola u zanimanju kuhar/ica ili turističko-hotelijerski komercijalist


DOKUMENTI POTREBNI ZA UPIS: 
•  rodni list 
•  domovnica 
•  svjedodžba o završenoj srednjoj školi 
•  liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova kuhara/ice specijalista/ice 
•  sanitarni pregled za obavljanje djelatnosti u ugostiteljstvu

TRAJANJE PROGRAMA: 3 mjeseca
ODOBRENJE ZA RAD: Rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske
RAZINA: Usavršavanje (veri?cirani program; upisuje se u e-radnu knjižicu)
NAČIN IZVOĐENJA NASTAVE: redoviti/konzultativno-instruktivni

POVRATAK NA PROGRAME
LOGIN ZA POLAZNIKE