50. OBLJETNICA MATURE

"Šesnaest autora, maturanata splitske Srednje škole za primijenjene umjetnosti iz godine 1967., ovu su izložbu zamislili kao neku vrstu godišnjice mature na koju slavljenjici, umjesto vlastite osobe, skockane po mjeri dominantne percepcije uspjeha, šalju svoj rad - sliku, objekt, umjetničku kreaciju - da ih predstavlja u onome svjetlu u kojem se sami osjećaju najbolje i "najcentriranije"." Tamara Visković

Radove izlažu: 

Nedo Bavčević, Stanko Bezić, Nada Bukvić Delić, Nastja Dadić Radić, Mirjana Despalatović Gabrić, Ruta Knežević, Vlasta Kranjčev Klasić, Joško Martinis, Šimun Martinis, Branko Penđer, Ante Sardelić Kraljević, Nikola Skokandić, Emilija Šarić Kohle, Milan Šimera, Ante Tafra i Zagorka Živković Perić. 

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.