POVRATAK U KINO: TELEPORT ZOVKO

Teleport Zovko, 2013.

2013. Predrag Ličina, 17 min.
Scenarij:
Predrag Ličina
Uloge: Linda Begonja, Krešimir Mikić, Bojan Navojec, Dado Ćosić, Ana Stunić, Rene Rehek
    Kratki film Predraga Ličine o dogodovštinama jedne hrvatske obitelji koja je u lipnju 2048. godine odlučila otići na Vis domaćom teleport-tvrtkom.
   U pedesetak godina udaljenoj budućnosti teleportacija postaje uobičajeno prijevozno sredstvo u bogatim zemljama. Na žalost, u Hrvatskoj stvari još uvijek ne funckcioniraju kako treba pa se ljudi služe teleportacijskim stanicama u Beči li Budimpešti za putovanja na daleka odredišta. Martina Kraljević tada čuje radijsku reklamu za prvu uslugu teleportacije u Hrvatskoj. Njezin muž Robert već se tri puta teleportirao poslovno, na što je prilično ljubomorna.
   Nagovara ga da isprobaju novu uslugu, Zovko Teleport, zajedno sa sinom školarcem i kćeri tinejdžericom. Plan je otputovati iz Zagreba na Vis na obiteljski odmor – no čak se i takvo lokalno putovanje može pretovriti u noćnu moru…
https://www.imdb.com/title/tt3502198/?ref_=nm_knf_t2

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

JAVNA NABAVA - SPECIJALISTIČKI PROGRAM

Specijalistički program javne nabave održavat će se od 30. studenoga 2020. do 4. prosinca 2020. godine (50 n/s) svaki dan u periodu od 9.00 sati do 17.00 sati. Prijave do 27. studenoga 2020.