LEGO BATMAN FILM

The Lego Batman Movie, 2017.

SUVREMENI ANIMIRANI KLASIK:
The Lego Batman Movie, 2017. Chris McKay, 104 min. US

   Od nemirnog duha zabave koji je stvorio svjetski fenomen, LEGO Film, samoproglašeni vođa - konačno je u svojoj avanturi na velikom ekranu! U Gothamu se događaju velike promjene i on želi spasiti grad od Jokerovog neprijateljskog preuzimanja. Kako bi uspio u tome možda će morati odustati od pomno stvarane reputacije usamljenog osvetnika i surađivati s drugima te možda, ali možda, uspjeti u svom naumu.
   "Lego Batman film“ nastavlja pobjednički niz svoje franšize s još jednom rundom vrtoglavo smiješnog—i prekrasno animiranog—kaosa prilagođenog obitelji. (konsenzus kritičara / rotten tomatoes)
   Uspio je biti kreativan i zabavan, te poštovati izvorni materijal. U osnovi to je parodija svake verzije Batmana na televiziji ili u filmu i to radi odlično. Ako ste u potrazi za filmom koji je pun smijeha i zabavlja odrasle i djecu podjednako, ona je LEGO Batman Film je film za Vas. (Denis Nekić, recenzijefilmova.com.)
https://www.imdb.com/title/tt4116284/?ref_=fn_al_tt_1

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

JAVNA NABAVA - SPECIJALISTIČKI PROGRAM

Specijalistički program javne nabave održavat će se od 6. do 10. studenoga (50 n/s) svaki dan u periodu od 9.00 sati do 17.00 sati. Prijave do 3.studenoga, 2023.