MAHNITOST

Abluka / Frenzy, 2015.

9. FMFS: MAHNITOST
Abluka / Frenzy, 2015. Emin Alper, 119 min. TR / FR
Scenarij
: Emin Alper
Uloge: Mehmet Özgür, Berkay Ates, Tülin Özen
   Istanbul je u raljama političkog nasilja. Hamza, visoko pozicionirani policajac, nudi Kadiru puštanje iz zatvora, a Kadir zauzvrat mora prihvatiti posao u novoj špijunskoj jedinici skupljača smeća. Kadir pristaje i počinje skupljati smeće u sumnjivim predgrađima tražeći materijale povezane s izradom bombi. U jednom od kvartova Kadir pronalazi svog mlađeg brata Ahmeta, zaposlenog u gradskoj službi koja ubija pse lutalice. Ahmet odbija bilo kakav odnos s bratom, a Kadir počinje smišljati mrežu urote koja bi objasnila i Ahmetovu distanciranost. Film je osvojio čak 11 nagrada i nominaciju za Zlatnog lava u Veneciji.
http://www.imdb.com/title/tt4895740/?ref_=fn_al_tt_1

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.