IVY

Sarmasik, 2015.

9. FMFS: IVY
Sarmasik, 2015. Tolga Karaçelik, 104 min. TR
Scenarij:
Tolga Karaçelik
Uloge: Nadir Saribacak, Hakan Karsak, Kadir Cermik
   „Ivy“ je priča o istoimenom brodu čija posada i kapetan nisu imali sreće. Vlasnik broda bankrotirao je dok su bili na putu prema egipatskoj luci i kada je brod napokon došao do Egipta, saznali su da se na brodu skriva slijepi putnik. Vlasti ih obavijeste da sigurnosni propisi zahtijevaju da na brodu ostane šačica posade, dok ostali mogu otići. Ivy je priča o šestorici mornara koji su ostali na brodu 120 dana. Tijekom ovog perioda trpe glad i žeđ, a paranoja koja nastaje razbukta se u sukob između dva tabora: onih koji su za i onih protiv kapetana. (Film je dobitnik 7 nagrada diljem svijeta, a bio je uvršten u programe festivala u Sundanceu, Istanbulu i Solunu.)
http://www.imdb.com/title/tt4309356/?ref_=fn_al_tt_1

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.