IN LOVING MEMORY OF BRANIMIR VUGDELIJA

In Loving Memory of Branimir Vugdelija, 2017.

In Loving Memory of Branimir Vugdelija
2017.
Bruno Marković-Ćoso, 73 min. HR
Scenarij: Bruno Marković-Ćoso
Sudionici: Vlade Marinović "Tuli", Rino Vugdelija, Petar Radović, Josip Marković, Miroslav Ančić, Josip Horvat, Filip Omrčen, Ivan Katić, Bože Blajić, Ivan Tomas, Mislav Norac, Jurica Baljak, Marko Čović, Gordan Mijić, Mate Maleš, Ante Sušić, Ante Kodžoman, Pavle Ćosić, Igor Dodig, Janko Vugdelija, Vjekoslav Poljak, Tonći Petričević / Dominik Belančić (snimanje, zvuk, fotografija i montaža)
   Branimir Vugdelija rođen je 16.1.1983. Glazbom se počeo baviti još kao dijete. 2000.g. je zajedno sa Vladom Marinovićem - Tulijem osnovao bend kojem su se pridružili Branimirov mlađi brat Rino, Damir Samardžić - Truba i Petar Radović. S bendom je napravio dva albuma: "To my beloved" i "Gabriel's grief". Početkom 2007. počeo je raditi na trećem albumu. Uz Embrio, Branimir je surađivao i sa drugim glazbenicima, te je svirao u zagrebačkom metal bendu Sentiment. Dana 21.7. 2007. Branimir nas je zauvijek napustio u tragediji sa motociklom. Njegovo glazbeno stvaralaštvo inspiriralo je mnoge. U filmu sudjeluju razni prijatelji iz benda, kolege, prijatelji te je sniman na raznim lokacijama na području Sinja, Splita, Trilja, Zadra i Zagreba.

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

OSTANI DOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.
Slijedeći donje linkove možete besplatno gledati dokumentarne i druge filmove, a od televizijskih platformi, preporučili bismo KINOTV (www.kinotv.hr) i DOKUTV (www.dokutv.net) koji su u vlasništu tvrtke Discovery s kojom Kinoteka već godinama poslovno surađuje jer nam programski odgovaraju.