HIPOKRAT

Hippocrate, 2014.

Rendez-vous au cinema!
Hippocrate, 2014. Thomas Lilti, 102 min. FR
Scenarij:
Pierre Chosson, Baya Kasmi, Thomas i Julien Lilti
Uloge: Vincent Lacoste, Jacques Gamblin, Reda Kateb, Vincent, Marianne Denicourt, Félix Moati, Carole Franck, Philippe Rebbot, Julie Brochen
   Slijediti stope uspješnih roditelja nikad nije lako, a to će iz prve ruke iskusiti mladi Benjamin. Kao stažist u bolnici čiji odjel vodi njegov otac, isprva samouvjereno misli da ima sve preduvjete da uspješno započne karijeru. No, teorija je jedno, a praksa nešto sasvim drugo. Njegov partner Abdel mora se dodatno dokazivati kao stranac, a zbog prijašnjeg iskustva pokazuje se i sposobnijim od Benjamina... (Reda Kateb je za ulogu Abdela osvojio Césara 2015.)
http://www.imdb.com/title/tt2891070/?ref_=fn_al_tt_1

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.