FESTIVAL POLJSKIH FILMOVA: JACK STRONG

Jack Strong, 2014.

Jack Strong, 2014. Władysław Pasikowski, 128 min. PL
Scenarij:
Władysław Pasikowski
Uloge: Marcin Dorocinski, Maja Ostaszewska, Patrick Wilson, Dimitri Bilov, Dagmara Dominczyk
   Jack Strong je biografska špijunska drama redatelja i scenarista Wladyslawa Pasikowskia bazirana na istinitim događajima o poljskom pukovniku Ryszardu Kuklińskom - koji je špijunirao za američku CIA-u u vrijeme vrhunca hladnog rata. Jack Strong je bio agentov pseudonim.
   Sam samcat “suprotstavio” se Sovjetskoj vladavini usred komunističkog sustava nakon što sazna za američke planove nuklearnog protunapada protiv sovjetskih snaga koji se planiraju izvršiti na poljskom teritoriju. Zahvaljujući svojoj odlučnosti, započne dugu, usamljeno i psihički iscrpljujuću suradnju s CIA-om. Od tog trenutka njegov život i život njegove obitelji u opasnosti jer samo jedan neoprezan potez može dovesti do tragedije.
https://www.imdb.com/title/tt2785288/?ref_=fn_al_tt_1

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.