DJEČAK

El gran pequeno / The Little Boy, 2015.

DANI KRŠĆANSKE KULTURE 2016.
El gran pequeno / The Little Boy, 2015. Alejandro Monteverde, 106 min. USA/MEX
Scenarij:
Alejandro Monteverde, Pepe Portillo
Uloge: Jakob Salvati, Emily Watson, David Henrie, Cary-Hiroyuki Tagawa, Michael Rapaport, Ben Chaplin, Eduardo Verástegui, Ted Levine, Abraham Benrubi, Tom Wilkinson
   Sedmogodišnji Pepper Flynt Busbee voljan je učiniti sve što je potrebno, kako bi okončao Drugi svjetski rat i doveo svog oca kući...
   Dječaka po imenu Pepper Flint Busbee svi zovu mali dječak, a djeca u njegovom malom gradiću ga ismijavaju i maltretiraju jer je jako mali. No, njega to ne opterećuje jer on i njegov otac James žive život prepun epskih pustolovina - barem u mašti. Inspirirani veličanstvenim podvizima junaka iz stripa, čarobnjaka koji se bori protiv zločina, Bena Eaglea, Little Boy i njegov otac si postavljaju samo jedno pitanje: "Vjeruješ li da mi to možemo?"

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.