CIRKUSKA SRIJEDA: 100 godina Vaudevillea, cirkusa i karnevala

The Show of Shows: 100 years of Vaudeville, circus and carnivals / Storyville, 2015.

9. FMFS: CIRKUSKA SRIJEDA / 100 godina Vaudevillea, cirkusa i karnevala
The Show of Shows: 100 years of Vaudeville, circus and carnivals / Storyville, 2015. Benedikt Erlingsson, 73 min. IS / GB

   Cirkuska srijeda ciklus je filmova cirkuske tematike koji se jednom mjesečno, srijedom, održava u Judinom drvu, u organizaciji splitskog izvedbenog kolektiva ROOM 100 i zagrebačke Male performerske scene, a u suradnji s Judinom drvom i FMFS–om. Ovaj film vraća nas u dane svjetske slave putujućih trupa kada je publika hrlila svjedočiti nevjerojatnim, neobičnim, začudnim i bizarnim cirkuskim umjetnicima. Film sadrži rijetke i nikad prije viđene snimke putujućih cirkusa, freak showova, varietea i sajmišta iz 19. I 20. stoljeća, a sve uz originalnu glazbu Sigur Rosa.
http://www.imdb.com/title/tt4397866/?ref_=nm_flmg_dr_1

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

KULTURA #OSTANIDOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Nastava u Centru Zlatna vrata, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava se izvodi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.
Molimo polaznike da prate upute predavača kako bi bili u tijeku s gradivom i na vrijeme izvršavali zadatke.

RASPORED ODRŽAVANJA NASTAVE I KONZULTACIJA NA DALJINU 
(od ponedjeljka 23.03. do četvrtka 9.04.2020.)

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 021 361 524 ili putem maila info@zlatnavrata.hr.