3. DALMATIA FILM FESTIVAL: ANIMALS

Animals, 2017.

Animals, 2017. Greg Zglinski, 94 min. A/PL/CH
   Sudar s ovcom na pustom planinskom putu, inicirat će niz čudnih i nelagodnih događaja koji će spisateljicu Anu i njenog muža Nicka dovesti do ruba zdravog razuma, gdje više neće biti u stanju prepoznati je li sve što se oko njih događa stvarno, ili je samo plod njihove mašte... a možda i nečije tuđe mašte.
   Ovaj izvrstan crnohumorni psihološki triler snažnog ugođaja i rafiniranog vizualnog stila, uspoređivan je s radovima Alfreda Hitchcocka, Romana Polanskog i Davida Lyncha
https://www.imdb.com/title/tt6510634/?ref_=nm_knf_t3

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

OSTANI DOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.
Slijedeći donje linkove možete besplatno gledati dokumentarne i druge filmove, a od televizijskih platformi, preporučili bismo KINOTV (www.kinotv.hr) i DOKUTV (www.dokutv.net) koji su u vlasništu tvrtke Discovery s kojom Kinoteka već godinama poslovno surađuje jer nam programski odgovaraju.