3. DALMATIA FILM FESTIVAL: AMERICAN FABLE

American Fable, 2016.

American Fable, 2016. Anne Hamilton, 96 min. US
   11-godišnja djevojčica Gitty živi s roditeljima i bratom na usamljenoj farmi smještenoj na prostranstvima američkog sjeverozapada, početkom 80-tih godina. Njen idiličan život se okrene naglavce nakon otkrića zastrašujuće tajne koja se krije na obiteljskoj farmi. Ovo debitantsko ostvarenje redateljice Anne Hamilton, odlikuje se impresivnim vizualnim stilom i pomalo bajkovitim pristupom gledanim kroz vizuru glavne junakinje.
https://www.imdb.com/title/tt4671002/?ref_=nv_sr_1

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

OSTANI DOMA

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji,
s obzirom na zabranu okupljanja, otkazivanje kulturnih događanja i zatvaranje kulturnih institucija, sektor kulturne i kreativne industrije među prvima osjeća posljedice epidemije. Ipak, u dogovoru s partnerima, pokušat ćemo se snalaziti i u ovim kriznim vremenima s nadom da ćemo se uskoro ponovo družiti.
Slijedeći donje linkove možete besplatno gledati dokumentarne i druge filmove, a od televizijskih platformi, preporučili bismo KINOTV (www.kinotv.hr) i DOKUTV (www.dokutv.net) koji su u vlasništu tvrtke Discovery s kojom Kinoteka već godinama poslovno surađuje jer nam programski odgovaraju.